Relatari paciente 2014 - Dr Nicolae Papuc

Mergi la continut

Meniu principal:

Relatari paciente 2014

Relatari de la paciente

CRINA - 38 ani - februarie 2014
Am dobandit sarcina mult dorita si apoi copilul la clinica dr Nicu Papuc prin ovule donate,  pentru ca m-am maritat tarziu, la 35 ani si am avut ghinionul ca la 37 de ani sa descopar ca am insuficienta ovariana si ovarele nu mai produc ovule. Am incercat un FIV dar nu am obtinut decat embrioni care au murit dupa 24 de ore in incubator.
Am urmat cu strictete indicatiile dr Papuc, am facut si o hysteroscopie la inceput ca se se asigure ca cavitatea uterina e in regula pentru primirea embrionilor. Din cauza ca spermograma sotului era cu probleme mari, s-au obtinut doar 2 embrioni de calitate chiar si cu ovule donate. Din cei 2 embrioni, unul s-a prins si a evoluat bine si am nascut o fetita minunata. Am avut noroc, cansideram noi.

SABRINA- Italia- 34 ani- mai 2014
Am 34 de ani si am nascut in urma cu 7 ani un baietel care a fost diagnosticat cu o boala genetica teribila la varsta de 2 ani. Acesta boala rara ( o persoana la un milion sufera de ea), i-a impiedicat dezvoltarea normala. Apoi la 4 ani, a inceput sa nu-si mai foloseasca bine picioarele iar de la 6 ani este in carucior cu rotile. Nu exista durere mai mare pentru o mama sa-si vada copilul suferind astfel in scaun cu rotile. Sotul meu m-a parasit cand copilul avea 4 ani.
De 2 ani m-am recasatorit si locuiesc in Italia cu actualul sot. Avem o situatie materiala din ce in ce mai buna. Dorim copii impreuna dar geneticienii mi-au recomandat sa nu mai folosim ovulele mele pentru ca nu cumva sa dau nastere tot la copii bolnavi, Doamne Fereste!
Asa ca singura solutie ramasa a fost FIV cu ovule donate la o clinica buna. L-am ales pe dr Nicu Papuc care, auzind povestea mea trista a simtit nevoia sa ma incurajeze. Astfel am inceput tratamentul pentru prima incercare cu ovule donate, dupa cateva analize care au iesit bine toate, inclusiv hysteroscopie. Am dobandit sarcina din prima incercare si, spre marea mea bucurie, sunt gemeni. Acum 3 luni la ecografie s-a vazut ca sunt fata si baiat. Peste 3 luni voi naste prin operatie cezariana.
Tuturor femeilor care isi doresc familie fericita le doresc sa fie extrem de tenace in cautarea partenerului de viata potrivit si in dorinta de a avea copii prin orice mijloc. Pe femeile perseverente soarta le ajuta intotdeauna!...

SONIA- Vaslui- 39 ani- august 2014
Eu si cu sotul meu locuim in micul oras Vaslui si acesta a fost dezavantajul nostru se pare. De la varsta de 30 ani incercam sa avem un copil. Am fost la cativa medici de atunci dar nici unul nu a gasit nici o cauza reala de infertilitate. Ni s-a zis sa incercam inseminari artificiale. Am facut 5 inseminari dar fara nici un rezultat. Intre timp am implinit 38 de ani si am descoperit ca am insuficienta ovariana si ca am nevoie de ovule donate. Crunta descoperire. Pe internet am gasit scris despre dr Nicu Papuc si am mers la o consultatie cu dumnealui. Am facut analizele necesare recomandate plus hysteroscopia de proba. Am descoperit ca am o mutatie anormala la gena MTHFR de trombofilie. Nu stiam ce inseamna asta pana cand domnul doctor mi-a zis ca, fara tratament adecvat nici un embrion nu se poate prinde in uter. Mi-a mai zis ca, dupa parerea lui acesta este motivul pentru care nu avem de mult proprii nostri copii. Cine s-ar fi gandit la trombofilie? Nici nu auzisem de boala asta vreodata. Acum zece ani nici nu existau in Romania aceste analize de depistare a ei. Apoi am inceput tratamentul si am obtinut din prima incercare o sarcina cu gemeni. Sotul meu e in culmea fericirii. Si eu la fel.
Acum sunt in trimestrul 3 de sarcina. Voi naste prin cezariana ca sa nu fie expusi nici unui risc.

LOREDANA- 49 ani- Brasov- octombrie 2014
Am 49 de ani impliniti si ma aflu la a doua casnicie cu un barbat de aceeasi varsta cu mine. Sunt foarte sportiva si acum, iar in tinerete am facut ski de performanta. Eu am o fata de 27 de ani din prima casnicie dar sotul meu nu are nici un copil si isi doreste mult unul.
Evident, la varsta mea se poate doar cu ovule donate. Nici menstruatie nu mai am. Tin mult la sotul meu cald cu mine, incat sunt decisa sa o iau iar de la capat, la varsta pe care o am. Am obtinut sarcina din prima incercare sub tratamentul si indrumarea dr Nicu Papuc si voi naste peste 4 luni, la varsta de 50 de ani!
Fiica mea, proaspat maritata, tocmai a ramas si ea insarcinata si va naste la 6 luni dupa mine. Ne vom creste copiii impreuna. Ma intinereste mult ideea de a fi mama din nou, la 50 de ani, inconjurata de atentia sotului meu si de afectiunea fiicei mele.

CARMEN- 38 ani- Anglia - noiembrie 2014
Suntem un cuplu de romani care locuim in Anglia de aproape 8 ani. Din pacate am amanat conceperea unui copil pana ne-am facut o stare financiara buna, care sa ne permita sa intretinem copii. Astfel eu am ajuns la 37 ani si am descoperit, dupa o fertilizare in vitro nereusita, ca nu pot avea copii pentru ca nu mai produc ovule de calitate ( insuficienta ovariana precoce este termenul).
Asa ca a trebuit sa apelam la ovule donate. Am optat, dupa mai multe cautari pe internet pentru ajutorul si indrumarea dr Nicu Papuc. Am petrecut o vacanta de 2 saptamani in cursul careia am urmat toata procedura si am transferat 2 embrioni foarte buni. Din fericire s-au prins amandoi si avem o sarcina cu gemeni in luna a 3-a de sarcina.

TELEFON DE CONTACT NUMAI CU MEDICUL:
dr Nicolae Papuc +40723 620 110
adresa e-mail: dr.nicolaepapuc@gmail.com

Clinica MEDIMALL
 
Inapoi la continut | Inapoi la meniul principal