Relatari paciente 2015 - Dr Nicolae Papuc

Mergi la continut

Meniu principal:

Relatari paciente 2015

Relatari de la paciente

IOANA- 43 ani- Craiova- ianuarie 2015
Suntem un cuplu care locuieste in Craiova si care ne-am casatorit tarziu, la 40 de ani pentru ca am pus cariera pe primul loc pana la acea varsta. Am facut apoi, pana la varsta de 42 ani 2 FIV -uri dar fara nici un rezultat. Ni s-a spus ca, dupa 40 de ani ovulele incep sa nu mai fie de calitate. Dupa varsta de 42 ani am apelat la ovule donate si am facut 2 incercari la o clinica din Cehia, fara nici o analiza premergatoare. Nu am obtinut nici un rezultat. O prietena care a obtinut copil cu ajutorul dr Nicu Papuc mi l-a recomandat si astfel am ajuns la o consultatie cu dumnealui. Am facut hysteroscopie in cursul careia s-au indepartat niste aderente din uter pe care le aveam acolo de la un vechi curetaj, mi s-a explicat.
La urmatoarea incercare, sub tratamentul complex recomandat de dr Papuc am obtinut o sarcina cu gemeni. Unul din ei insa s-a oprit in evolutie in saptamana a 7-a si doar unul a mers mai departe.
Am facut analiza ADN fetal si totul este ok cu fatul din uter. Peste 2 luni voi naste un baietel.

CORINA- 40 ani- iunie 2015
Si eu, ca multe alte femei de varsta mea, am aflat mai tarziu, m-am nascut cu mai putine ovule in ovare si, la varsta de 38 ani, dupa un FIV cu stimulare puternica nu am obtinut decat 5 ovule de calitate inferioara cu un fel de "zbarcituri"dupa cum mi-a zis embriologul. Am fost sfatuita sa aleg ovule donate fertilizate cu sperma sotului meu. Asa am si facut in ianuarie 2015 si, sub indrumarea placuta a dr Nicu Papuc am facut primul embriotransfer. Am avut noroc, spermograma sotului fiind excelenta, ca si a unui donator de sperma, si toate ovulele donatoarei au fost fertilizate si au rezultat embrioni de foarte buna calitate.
Astfel am obtinut sarcina din prima incercare si acum sunt insarcinata in luna a 6- a cu un baietel.

DELIA - 34 ani - august 2015
Desi sunt o femeie foarte frumoasa, am avut nenorocul ca, imediat dupa casatorie, la 31 ani sa observ ca ciclul nu mai venea ca inainte. M-am dus la doctor si mi s-a recomandat sa fac analize de hormoni sa se vada cum functioneaza ovarele mele. Deja de atunci valorile acelor hormoni (FSH ,LH si hormon antimullerian) erau la limita de sus ceea ce arata ca nu e bine si ca ovulele mele sunt pe terminate. Am incercat 2 FIV uri unul dupa altul dar am obtinut cativa embrioni de calitate medie sau inferioara.
M-am resemnat in cele din urma si, la varsta de 33 de ani am fost gata sa apelam la ovule donate. Erau bine de stiut doua aspecte despre  tratament si cost sarcina cu ovocite donate. Am fost la cateva clinici dar cea mai multa incredere ne-a insiprat dr Nicolae Papuc care a avut rabdare sa ne explice toate aspectele de luat in discutie si a raspuns la intrebarile noastre. Nu am obtinut sarcina din prima incercare, probabil din cauza unor tulburari autoimune ale mele pe care le-am descoperit doar dupa ce am facut niste analize mai amanuntite. Acestea au fost tratate cu perfuzii si cu corticoizi pastile si a doua oara am obtinut sarcina multdorita.

DANIELA- 45 ani- octombrie 2015
Deoarece sunt de 2 ani la a doua casnicie cu un alt barbat (cu primul am o fetita de 26 ani) ne dorim impreuna un copil. Sotul meu actual are 50 de ani si nu  are copii.
Am fost constienti de la bun inceput ca acest lucru nu se poate decat cu ovule donate de alta femeie, tanara si fertila. O astfel de femeie se numeste donatoare de ovule anonima. A trebuit mai intai sa facem niste analize de sange si o hysteroscopie, absolut necesare la dr Papuc. Pentru ca eu am avut niste infectii in uter de la un sterilet pe care l-am tinut mult timp, s-au format un fel de pielite inauntru (aderente) care au treebuit scoase. A trebuit sa mai fac o hysteroscopie de control peste 2 luni ca sa vedem daca s-a refacut cavitatea uterina cum trebuie. Abia apoi am inceput tratamentul propriuzis. Cu totul am fost la Bucuresti de 3 ori. O data la inceput, cand s-a facut stimularea pipelle si apoi de 2 ori la ecografii. Embriotransferul s-a facut cu 2 embrioni. Initial s-au prins amandoi dar destul de repede unul din ei s-a eliminat prin scurgeri de sange.

TELEFON DE CONTACT NUMAI CU MEDICUL:
dr Nicolae Papuc +40723 620 110
adresa e-mail: dr.nicolaepapuc@gmail.com

Clinica MEDIMALL
 
Inapoi la continut | Inapoi la meniul principal