Etapele tratamentului pentru un FIV de succes - Dr Nicolae Papuc

Mergi la continut

Meniu principal:

Etapele tratamentului pentru un FIV de succes

FIV CU OVULE DONATE

CUM DECURGE INTREG DEMERSUL DE OBTINERE A UNEI SARCINI CU OVULE DONATEOdata stabilita de cuplu data la care se doreste efectuarea embriotransferului, se poate incepe apoi tratamentul propriuzis. De mentionat ca la noi nu exista lista de asteptare. Embriotransferul se poate face in orice luna. In acelasi timp se va incepe selectarea donatoarei pe baza semnalmentelor dorite de viitorii parinti.
Tratamentul propriuzis este urmatorul:
1-In primul rand se va administra Diphereline sau Decapeptyl
Aceasta ne permite sa putem incepe oricand in interval de 3 luni tratamentul de construire a endometrului.
2-CONSTRUCTIA ENDOMETRULUI-tratamentul propriuzis se va incepe cu o ecografie si stimulare endometriala cu sonda pipelle.Dupa o saptamana de la inceperea tratamentului, vom face o ecografie sa vedem cum se dezvolta endometrul.3-Apoi veti primi tabelul cu medicatia necesara pentru toate cele 4 saptamani cat dureaza tratamentul pana la testul de sarcina si veti incepe sa luati medicamentele prescrise conform tabelului.
4-PRELEVAREA OVULELOR de la donatoare va avea loc la o data anuntata din timp.
Sotul dvs va trebui sa aiba in acest moment o abstinenta de min 3 zile maxim 7 zile. Fertilizarea ovulelor se realizeaza intotdeauna prin tehnica ICSI (intra citoplasmatic sperm injection).5-EMBRIOTRANSFERUL- va avea loc la 3 zile dupa prelevare.
Noi avem aceleasi sansa de reusita cu embrioni de ziua a 3-a ca si cele cu blastocisti de ziua 5, gratie faptului ca embriologii nostri sunt foarte profesionisti si stiu sa identifice din ziua 3 embrionii cu sanse maxime de reusita.8- in cele 2 saptamani de dupa embtriotransfer veti face injectiile de Prontogest si va veti monitoriza progesteronul din sange la un laborator
9- La 14 zile dupa embriotransfer veti face testul de sarcina din sange betaHCG

TELEFON DE CONTACT NUMAI CU MEDICUL:
dr Nicolae Papuc +40723 620 110
adresa e-mail: dr.nicolaepapuc@gmail.com

Clinica MEDIMALL
 
Inapoi la continut | Inapoi la meniul principal